2010 m. sausio 11 d., pirmadienis

Kaži kas gi čia?

Žvilgterkit-ar atspėsit? Kas gi gimsta čia sausio mėnesį? (na, tikrai nereiks dainuot-sausio mėnesį gimusie...)

 
 
Sugalvojau nuvelti tokį dar niekada nebandytą dalyką, kuris bus (tikiuosi) naudojamas ir praktiškai.  Sumanymas-jungtinis, darbas-komandinis. Prie šio projektėlio prisijungė mano draugė vėlėjėlė Jovita bei jos ir mano dukros pirmokės (bendraklasės) Eglė ir Elzė, kurios nuvėlė visą galybę mažų dredukų (nuotraukoje jų matosi gal tik penktadalis). Taigi šiandien vakare visos šios detalės bus sujungtos į bendrą visumą. Tuomet- šiek tiek dekoro, šiek tiek gyvumo, gal kiek spindesio(jei trūks ryškumo)-ir baigta!
Laukite tęsinio!

4 komentarai:

  1. Sveika,malonu matyti,kad jau pilnu tempu darbuojasi ir vaikiukus prie veltinio pratini.
    Ten siulai ivelti,pirmoje nuotraukoje?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Bandysiu spėti - bus lėlė ant rankos, na tokia namų lėlių teatrui: dredukai tikriausiai bus plaukai. Trečioje nuotraujoje yra kurios nors jaunosios panelė rankinė, itariu, kad Elzės. Laibai idomu, lauksiu tęsinio, tik ilgai netempkit, nes esu nelabai kantri...
    Sėkmės, linkėjimai Jovitai

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nu bet kaip smagiai darbuojatės:) Šaunuolės mamos abi:) Smagu, kad atrandi jau laiko užsiėmimams "dūšiai", matyt, viskas po truputį susidėlioja į vietas. Atradau tavo šią buveinę, labai apsidžiaugiau:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Jūrate-na, tempas dar nepilnas, bet pamažu įsivažiuoju. O įvelta ten daug ko:siūlai, vilnos garbanėlės, šilko gijos, lino pluoštas.

    filz-t-raum - Vielen Dank für Ihren Besuch und nette Worte!

    jurooma-teisingai, tai lėlė ant rankos, valio!!! o rankinė-ne panelės, bet tos lėlės.

    Ingrida-pilka kaip smagu, kad užsukai!

    AtsakytiPanaikinti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails