2011 m. rugsėjo 14 d., trečiadienis

Gera žinia mano PIF-utėms / Хорошие новости моим ПИФ-очкам

Mielos mano PIF-utės prapieste ir Smilga , noriu labai Jūsų atsiprašyti, kad taip ilgai užtrukau! Žiema ir pavasaris pralėkė žaibiškai, nespėjau nė apsidairyt. Ėmė graužti sąžinė, kad nespėjau iki vasaros išpildyti Jūsų norų... Tad per vasarą suėmiau save į nagą ir suruošiau dovanėles visoms keturioms savo PIF-utėms. Šiandien keturi siuntinukai  nutūpė Lietuvos pašto skyriuje, tikiuosi jau rytoj iškeliaus iš Vilniaus.
Noriu priminti PIF-o taisykles: kiekvienas, užsirašęs į PIF-ą, turi pats paskelbti apie savo PIF-ą ir išsiųsti dovanėles 3 žmonėms. Vieną gauni, tris išsiunti. Būtent tokiu būdu plinta gerumo virusas :-)
Užsukau į Jūsų tinklaraščius pasidomėti, ar laikomasi taisyklių, ar užsirašė  trys PIF-o dalyviai. Prapiestės bloge Vienkiemio spalvos neradau informacijos apie jos PIF-utes, o smilga (Smilgos namai) kaip supratau, turi tik vieną  . Norėčiau, kad žaidimas būtų sąžiningas, tad siūlau tokį variantą-jei jūs nesurinkote trijų PIF-o dalyvių, mūsų tarpusavio PIF-ą skelbkime mainų PIF-u. O jei visgi turite savo PIF-utes (ar PIF-učius ),  linkiu sėkmės pratęsiant šį džiaugsmingą žaidimą !!!  Ar sutinkate? Arba galime palikti viską taip, kaip yra.  O jei turite kitokių pasiūlymų, rašykite!
Nuoširdžiausi linkėjimai ,
Ieva


Милые мои ПИФ-очки chivilenok и Belka! Прошу прощения у вас,  что я  так  опaздываю! Зима и весна пролетели незаметно. И меня начала грызть совесть. Решила-нельзя больше ждать. Так что  за лето я подготовила подарки всем четырем своим ПИФ-очкам. Сегодня они отправились в Литовскую почту, а завтра, надеюсь-начнут свою дорогу к вам :-)) 
Belka- теперь буду ждать подарка и от тебя!

С наилучшими пожеланиями ,
Ieva




1 komentaras:

  1. Ой здорово! Я как раз и занимаюсь твоим подарком, т.к. всем уже приготовила и отправила.

    AtsakytiPanaikinti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails