2011 m. rugpjūčio 1 d., pirmadienis

Atostogos-geras dalykas!

Labas visiems! Aš ir vėl namie! Buvome su šeima išlėkę prie jūros, prie mūsų-Baltijos-jūros. Myliu pajūrį, ypač tas vietas, kur nedaug žmonių. Anksčiau atostogaudavome Juodkrantėje, o šiemet pirmą kartą pabandėme poilsiauti kažkur kitur. Nemirseta-toks keistas pavadinimas, va ten mes ir apsistojome. Sodyba laukuose miškuose, netoli jūros. Pasaka! Nei gatvių su parduotuvėmis, nei automobilių, nei miesto triukšmo...Gamta ir ramybė... Oras nelepino, bet buvo smagu :-)
Atostogavome kartu su su vyro sesers šeima, tad mūsų kompanijoj buvo penki vaikai. Jų prašymu buvome nulėkę į Palangą, pasisupti ant karuselių. Basanavičiaus gatvėje aš gavau baisų šoką...... Palangoj buvau gal prieš 10 metų, tačiau šio apsilankymo užteks turbūt dar kokiai 20-iai  metų... Tačiau nebūsiu tokia kategoriška, nes būtinai turiu pripažinti, kad Palangos botanikos parkas man paliko išties malonų ispūdį. Jauku, gražu, spalvinga...Mes atsitiktinai ten užsukome ketvirtadienio vakarą, kuomet rengiami teatralizuoti senovinių personažų pasirodymai. Parke vaikščiojo "gyvi" grafai Tiškevičiai, senoviniu dviračiu važinėjosi sodininkas, už tiltelio  saloje ponai gėrė arbatą, o tarnaitė prižiūrėjo jų kūdikį, dailininkas tapė modeliu tapusią jauną dailią damą...Viskas atrodė tikra, dvelkė tuometine senovine dvasia... Tikrai įdomu ir suaugusiems, ir vaikams.
Spėjau visas  mergaites nufotografuoti praeinant ponams:

Štai aš su savo trim meškiukais prie Gintaro muziejaus:
Me and my little bears
Čia mūsų šeima
Our Family
O čia Barbora, Elzė ir Vincentas žiūri pro raganos namelio langelį :-)
Barbora, Elze and Vincent

 Aš su Vincentu
My and Vincent

O kur gi jūra? Štai vaikų bandymas įamžinti tėtį jūros fone


3 komentarai:

  1. Miela Ieva,
    džiaugiuosi atradusi Jūsų tinklaraštį (skaitau jau apie metus, bet vis neparašydavau). Jūsų meškiukai, triušiukai ir kiti grožiai kelia pasigėrėjimą. Kūrybiškumas toks sparnuotas, lengvas, spalvingas. Ir vardai Jūsų sukurtiems mažyliams labai tinkantys, ir jų trumpos istorijos. Iridžio snukučio išraiška ir žvilgsnis - papirktų bet kurį :) Žavu, laisva, gera. Kuo nuoširdžiausios Jums sėkmės, gerų žmonių aplinkui, naujų iššūkių kūryboje ir telaimina Dievas viską, ką sukuria Jūsų rankelės ir širdis!

    AtsakytiPanaikinti
  2. liebe ieva,
    wie schön, dass ich mit den bildern deine sympatische familie kennenlernen darf! ich bewundere dich, wie du mit deinen drei kindern noch zeit findest,solch wunderschöne kunstwerke entstehen zu lassen!!! ich mag deine tiere sehr, sie sind immer so lieb im ausdruck!
    herzliche grüsse aus der schweiz,
    monica

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ieva-dėkui Jums už tokius gražius žodžius ir mielus palinkėjimus! Džiaugiuosi, galėdama nudžiuginti savo tinklaraščio skaitytojus savo darbais. Man labai malonu, kad vis užsukate pas čia, į svečius. Stengsiuosi ir toliau pamaloninti savo skaitytojus savo darbais :-)

    Liebe Monica-vielen Dank für Ihre herzlichen Worte!Ich bin froh, dass sie meine Tierchen gern haben :-)Es ist schade nur, dass sie besetzen fast ganze meine Freizeit und ich habe fast keine Zeit für Filzen. Aber manchmal, ganz selten, filze ich noch :-)Bald zeige ich etwas neues gefilztes.
    Liebe Grüsse aus Vilnius!
    Ieva

    AtsakytiPanaikinti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails