2010 m. birželio 24 d., ketvirtadienis

Katytė Sofi

Na va, pagaliau galiu pristatyti jums katytę Sofi.
 Ji-daili panelė liūdnomis, o gal šiek tiek ilgesingomis akimis. Laukia savo išrinktojo...
Jos ūgis-26cm(iki pat ausyčių galiukų), pasiūta iš specialaus viskozinio kailiuko, snukutis veltas adatėlėmis. Galvytė kimšta vilna ir džiovintomis levandomis, todėl katytė kaip tikra dama - pasikvėpinusi gerais prancūziškais kvepalais ir kvepia neapsakomai maloniai :-)  Kūnelis ir kojytės kimštos sinteponu ir mineraliniu granuliatu. Akytės-stiklinės, išpieštos rankomis. Tonuota aliejiniais dažais. Suknytė puošta aksominiu kaspinėliu ir sagute su stiklo "deimantu", o ausytės kaspinėlis-svarovskio kristalu. Sofi gali ir stovėti, ir sėdėti.

11 komentarų:

  1. Gražuolė katytė Sofi :) ilgesingom blakstienuotom akimis:) Labai dailiai patonuota , o suknelė - iš vis nuostabi :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Koks išmintingas, bet liūdnas žvilgsnis! Tikiuosi, išrinktasis neišsigąs protingos merginos. :) Labai įdomi ir miela mergytė.
    Irma

    AtsakytiPanaikinti
  3. Koks nepaprastas katytės -mergytės žvilgsnis !Lyg stovėtų prie naujo gyvenimo slenksčio :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Na su tokia suknelyte katytei nebus sunku susirasti jaunikį, o jeigu ji ir kvepia gardžiai tikrai nekils jokių problemų su kavalieriais. Labai graži Sofi

    AtsakytiPanaikinti
  5. Rsa, Irma, Donata, prapieste - dėkui jums!Smagu, kad užsukot ir pasidalinot įspūdžiais. Man visuomet rūpi, kaip mano darbą mato kiti ir kokius jausmus/nuotaikas jis sukelia :-)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Zinant tavo virtuoziskus sugebejimus velti, as jau nuo pat jusu snukuciu velimo pamokeliu laukiu tavo zveriuku veltais snukuciais :) Avyte buvo nereali, katyte taip pat ispudinga:) Suknele labai puosni. Man atrodo, kad be galo sudetinga yra adatelemis velti snukucius.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Jau rašiau mūsų bendrame bloge, ir čia dar pasikartosiu, kad Sofi - labai įdomi, sakyčiau, netikėtas sprendimas (mano pirma mintis - o, geras, visai kitokia). Nors ir žvilgsnis ilgesingas, bet ta šypsenėlė per visą snukutį išduoda, kad iš tikrųjų panelė viskuo patenkinta :) Ir dar drąsi, kad prieš fotoaparatą gali pasirodyti visame gražume :) Visada įdomu ne tik drabužis, bet ir kas po juo slepiasi :) Taip sakant, meistro paslaptis :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Nuostabi katytė :) Nosytė tokia...į tokią tik bučiuoti ir bučiuoti...

    AtsakytiPanaikinti
  9. jurginėli-ne taip ir sudėtinga snukučius velti, tik laiko užima daugiau, nei susiūti. Pabandyk, pamatysi-smagu!

    auksaranke-ir man ji visai kitokia, iš pradžių tokia net "ne mano" buvo. Bet dabar labai susigyvenau su ja, sunku net pagalvoti, kad gal ji kada ims ir iškeliaus kur nors.

    Deimante-dėkui !

    AtsakytiPanaikinti
  10. Pritariu, tikrai, katytė nuostabi, matyt, tuo, kad kitokia. Žvilgsnis nepagaunamas, neapsakomas, ir spalvos, suknytė, na, žodžiu viskas labai labai:))

    AtsakytiPanaikinti
  11. Oi, kokia įdomi katytė! Ypatinga! Esu sužavėta!

    AtsakytiPanaikinti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails