2010 m. kovo 3 d., trečiadienis

Kaip mes Kaziuko mugei ruošėmės

Rytoj mano vyresniosios dukters mokykloje-vaikų Kaziuko mugė. Džiaugiuosi, kad ji bus dalyvė, o ne tik pirkėja. Ta proga kelias dienas labai intensyviai ruošėmės. Man pačiai baisiai knietėjo išbandyti kava ir cinamonu sendintų širdelių receptą, kurį savo bloge išsamiai aprašė Елена Коган. Dėkui jai!
Aišku, pirmas blynas šiek tiek prisvilęs, bet dirbom abi išsijuosusios, net mažoji Barborytė padėjo, kaip gi be jos. Štai trumpas fotoreportažas, kaip viskas buvo ir kas iš to išėjo:
Kai kavos, cinamono ir klijų tirpalu nudažėm visas širdeles, sudėjom jas ant skardelės ir 10-čiai minučių pašovėm į orkaitę:

Ištraukus ir širdelėms atvėsus dekoravome jas gėlių ir velykiniais motyvais, plėšytais iš servetėlių. Beveik visi paveikslėliai susiraukšlėjo, nepaisant to , kad stengėmės greitai ir tolygiai dirbti teptuku su klijais-aiški patyrimo stoka. Bet kadangi idėja-sendintos, pasenusios širdelės, tai tas susiraukšlėjimas, mano manymu-visai tinka :-)
Kitą dieną prikabinėjau ant jų visokių "fintikliuškų", kad blizgėtų, makaluotųsi, kažkas judėtų ar šiaip būtų visko daugiau , juk vaikams patinka tokie dalykiukai (tik nuotraukose ne viskas gerai matosi, kai kurie pakabukai nusvirę nuo širdelių atgal).

Širdelės- ne vienintelė  Elzės prekė mugei, bus daugiau, bet apie tai-jau kitąkart. Laukite tęsinio!

3 komentarai:

  1. Suuper ))) O pas mus mokykloje penktadienį Kaziuko mugė - jau irgi pasiruošę, bet pasirodysim tik po mugės, nes ruošem siurprizus mokytojoms :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kokios šaunuolės mergaitės (visos trys), kaip gražiai darbuojatės. O jau kaip susikaupusios (dvi), trečios nematau. Gražu žiūrėt...
    Darbeliai labai labai gražūs, tikrai turės didelį pasisekimą. To labai linkiu.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Jūs pati nuostabiausia Mama pasaulyje.Darbeliai Jūsu labai labai gražūs.Linliu ,kuo didžiausios sekmės.

    AtsakytiPanaikinti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails