2011 m. gegužės 8 d., sekmadienis

Valiooooo!!!! Aš laimėjau!!!!

Negaliu iki šiol patikėti! Aš laimėjau  loterijoj, kurią savo tinklaraštyje organizavo  Tatjana Skalozub. Pirmą kartą gyvenime!... Jau tikrai nebetikėjau tokiais dalykais, bet vis iš kažkokio sportinio intereso užsiregistruodavau tai viename, tai kitame tinklaraštyje, skelbiančiame apie organiziuojamas loterijas.  Įdomus faktas tas, kad užsukusi į Tatjanos Skalozub blogą perskaičiau, jog nugalėtoją rinks jos dukters gimimo dieną-gegužės 7-ąją. Negalėjau atsispirti sudalyvauti ne tik dėl nuostabaus prizo, štai šio:
bet ir dėl to, kad būtent šią dieną taip ir mano dukters Elzės gimtadienis :-) Ir ką gi-lemtingo sutapimo dėka Tatjanos 4-metė gimtuvininkė iš 372 kruopščiai susuktų popierėlių su dalyvių vardais ištraukė būtent manąjį.
Negalėjau patikėt savo akimis, kai pasibaigus dukters šventei, išleidus drauges, prisėdau prie kompiuterio patikrint el.pašto ir kitokių naujienų. Naujienos-neapsakomai džiugios!!! Aš labai labai laiminga!!!!
O čia  pasibaigus vakarėliui  kartu su Elze "palindome po blicu" :-)
Kokybė baisi, atleiskit... Aš išsišiepus iki ausų, nes jau žinau, kad laimėjau...

6 komentarai:

  1. Ievut, sveikinu - tai tikrai fantastika!! Kai pamaciau, kad laimejai, norejau bgt tau skambint, bt pamaciau, kad tu jau parasi komntara!! Valio!!! Ir Dukrle tavo svikinu su gimtadieniu!!!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Поздравляю !!! Творческих успехов!!!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Inut-ačiū ačiū! Aš iki šiol negaliu dar patikėt !

    МамаФиалка-cпасибо большое!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Поздравляю, это так здорово!!!! Я сегодня тоже конфетку чудесную выиграла.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ох, сколько красоты-то! Поздравляю от всей души с таким потрясающим выйгрышем!!!

    AtsakytiPanaikinti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails