2010 m. gruodžio 17 d., penktadienis

Angelų kronikos (8)

 Jau neužilgo šiam mano dienoraščiui sueis vieneri metukai :-) Per šiuos metus norėjau parodyti jums ne tik tai, ką darau esamuoju laiku, bet ir visus mano anksčiau sukurtus angelus. Nes jaučiu, kad jie beatskris labai retai. Metai-į pabaigą, o darbas dar nepadarytas. Tad iki Naujųjų Metų prižadu supažindinti jus (o kai kam gal tik priminti) su likusiais angelais.
Šiandien pristatau Angelą su fakelu (26cm)


Jau anksčiau rašiau, kad žiūrėti į senus darbus pačiai truputį juokinga, matosi ansktesnės klaidos, sprendimų primityvumas, bet labiausiai man trūksta išraiškos veide ir detalių, detalių, detalių.... Kaip aš mėgstu įvairias detalytes, mmmm.... ir kodėl man anksčiau jų nereikėjo? Šis angelas nuveltas maždaug prieš porą , o gal ir daugiau metų, yra pilnaviduris (100%vilna), vienatūris, kitaip tariant-monolitinis.Tai-vienas ankstesniųjų angelų.
Tai tiek šiam vakarui :-)

2 komentarai:

  1. Ева! Вот это да! От него взгляд невозможно отвести. Такая красота! А огонь как живой! Ева, скажи пожалуйста, это сухое или мокрое валяние?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Спасибо, Chivilenok! это сухое валяние. Этот ангел я сделала 2 или 3 года назад. Просто до дня рождения моего блога хочу показать все раньше сделаны ангелы, а то чую, что больше они непрелетят или будут прелетать очень очень редко. Самые первые "ангельские работы" можете найти под ярлыком - Аngels.Там есть и последний мой ангел- Ангел снов. Интересно сравнить первые и последние работы :-)

    AtsakytiPanaikinti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails