2010 m. liepos 22 d., ketvirtadienis

Angelų kronikos (7)

Vasara, karštis, gamta... Nėra kada sėdėti namie, o tai reiškia-nėra kada užsiimti mėgiama veikla. Tad kūryba gerokai sulėtėjo. Žinoma, vakarais vistiek ką nors krapštinėju-siuvu, meistrauju, ar bent jau aplankiusias idėjas užsirašau, pasipaišau, kad neišgaruotų kaip dūmas :-) Netrukus parodysiu jums meškiukų porelę, o kolkas tęsiu pažintį su anksčiau mano sukurtais veltinio angelais. Šįkart pristatau Raudonplaukį angelą
Keistas toks dabar atrodo-didelėm, galima sakyti-net išsprogusiom akim, abstrakčiais nenušlifuotais bruožais, didžiule burna... Bet vistiek jis man įdomus. O kaip jums?
Tai berods buvo pirmasis angelas, kuriam dalį rūbo vėliau atskirai-šlapiuoju būdu, o po to sujungiau su adatėlėmis badytu kūnu. Man taip patiko šis būdas, kad paskui tik taip ir dariau drabužius, kaskart vis patobulindama tam tikras detales ar rūbo aprengimo būdą.
Štai sėdi jis ant mano mergaičių knygų lentynos, tad galima gerai įsivaizduoti jo dydį:


Ir dar vienas senokai sukurtas angelas- Auksasparnis angelas arba Angelas Baltramiejus. Jis -dar monolitinis, vienatūris, pilnaviduris vilnonis . Siuvinėtas aukso siūlais, dūda velta šlapiuoju būdu.

3 komentarai:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails