2010 m. gegužės 29 d., šeštadienis

Žaidimo "Kas suras daugiau skirtumų" rezultatai

Atsiprašau už mažytį vėlavimą. Kadangi visa apsiašarojusi  ir čiaudanti (baisi baisi alerginė sloga) sėdau prie kompiuterio suvesti visų galų, supratau, kad ne viską per tas ašaras įžiūriu, truputį liejasi, neapskaičiavau, kad teks daryti pertraukėles žiūrint į monitorių.... Bet viską  įdėmiai perskaičiau, perskaičiavau ir surašiau.
Pirmiausia-ačiū visoms dalyvavusioms!!!
O dabar truputį paaiškinsiu, kaip skaičiavau jūsų skirtumus. Daugelis atskirai išskyrė pasikeitusiu veido bruožus-akis, lūpas, veido formą ir spalvą ir pan. O keletas tiesiog parašė-pasikeitęs veidas, išraiška, ar kitaip perpieštas veidas. Manau, kad tokius atsakymus galima laikyti vienodais, tad tikiuosi pritarsit ir nesupyksit, kad leidau sau pakoreguoti skirtumų skaičių jūsų atsakymuose-kai kuriuos sujungiau į vieną (kaip kad apie veidą), o kai kuriuos-iškyriau (nes kai kas po du skirtumus surašė prie vieno punkto), o neteisingų (buvo keletas ir tokių)-nepriskaičiavau. Visi jūsų atsakymai sukelti  ČIA prie komentarų.
Taigi, rezultatai tokie:

Vardas ------skirtumų skaičius
Deimantė      11
daiva j            8
Eitnė             11
Jūratė           13
Arbatėlė       10
Vilma            13
Gintarė         13
Lina              14
Vita               11

Tadam tadam tadam!!!
Sveikinu nugalėtoją - Liną! Ją reiktų atskirai pagirti už ypatingas pastangas , nes tikrai nepatingėjo įdėmiai išnarstyti abi grafienes po kaulelį, po siūlelį ir tiek prirašyti. Ačiū!!! (nors du atsakymai-neteisingi: karoliukai ties alkūnėmis yra ir ten , ir ten, o juostelė ant galvos po skrybėle abiem atvejais klijuota, pirmosios medžiagėlės tiesiog toks raštas su brūkšniukais.)

Lina gaus mano veltą prizą-siurprizą, kurį galės išsirinkti pati iš dviejų- velta širdis (pavyzdžių galima pasižiūrėti ČIA)  arba paslapčių dėžutė (kaip jos atrodo-žvilgterkite ČIA). Linai  prizas bus nuveltas individuliai, tad ji galės pasirinkti ne tik patį prizą, bet ir spalvas.

  Atskirai labai noriu padėkoti toms dalyvėms, kurios pastebėjo, kad naujosios grafienės rūbas ir skrybėlė tonuoti , t.y. šiek tiek tamsinti. Kažkaip šis skirtumas man buvo bene pats svarbiausias iš tokių ne itin akivaizdžių.
  Labai nudžiugau, kai parašėte tokius skirtumus, kurių pati "neužfiksavau", pvz.paraukimas ant kaklo iš kitokios medžiagos, kaklas sutrumpėjęs, ar kitaip apvyniotas (tik tuomet pamačiau kad neliko blizgaus siūlo ant kaklo), ar kitaip pasukta skrybėlė ( net nekreipiau dėmesio, kai perklijavau ją ant naujos galvos). Smagu!
  Prisipažinsiu-pakeisti lėlę buvo tikrai labai sunku. Lengviau gal naują sukurti. Senoji galva buvo drastiškai nurauta ir pakeista visiškai naujai suformuota ir nudažyta dailia galvele.Pritvirtinti plaukai tikrai labai pakeitė  lėlės išraišką, suteikė moteriškumo, mano nuomone. Nurengtos senosios kelnės, kurios buvo surauktos smulkių karoliukų pagalba (panaudota gal koks 100, o gal net daugiau, viskas buvo nuardyta), kojoms suteikta žmogiškesnė forma -su blauzdos  ir keliuko išlinkimais, perdaryta kojų "apranga" ir pakeisti batai. . O padukas-pjedestalas likęs tas pats, tik naujai perdažytas.
 Tai tiek.
 Dar kartą dėkoju visoms dalyvėms . Džiaugiuosi, kad užsukote į mano dienoraštį ir nepatingėjote pažaisti :-)

3 komentarai:

  1. Tai taip ir gyveni ašarodama? Nu ne kas...
    O nugalėtojai sveikinimai:)Turės nuostabų tavo stebuklą.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveikinimai nugalėtojai :) ir meistrelei įkvėpimo. Buvo smagu pamėgint ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sveikinimai Linai.
    Smagu buvo sudalyvauti ;)
    -Gintarė

    AtsakytiPanaikinti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails