2010 m. vasario 11 d., ketvirtadienis

Meilė, meilė... (širdelių paradas)

Kas pirmiausia šauna į galvą, paklausus-kas  yra meilės simbolis? Kažkaip nieko kito nesugalvoju, kaip tik -ŠIRDIS, ŠIRDELĖ, ŠIRDUTĖ,ŠIRDIS PERVERTA STRĖLE, DVI SULIPUSIOS ŠIRDYS ir t.t., ir pan. Turbūt nėra nė vieno žmogaus, savo gyvenime nenupiešusio, nenulipdžiusio ar kaip kitaip nepagaminusio širdelės. Nors Valentino diena pas mumi ir nėra taip tvirtai įsišaknijusi kaip pvz. Vėlinės ar Motinos diena, visgi smagu dovanoti širdeles mylimiems, artimiems ir mums svarbiems žmogeliukams. Aišku, nebūtina to daryti tik per Valentino dieną, bet vasarį, kai dar daug sniego ir šalta, ir kažkodėl  visai nekvepia pavasariu, malonu padovanoti  kažką šilto, mielo, minkšto ir kvepiančio... Ir aš sumaniau  visą krūvą širdelių išdalinti savo draugėms ir pačioms mieliausioms kolegėms. Veltos, siuvinėtos, kvepiančios natūralionis levandomis... Tiks darbo kampeliui "pajaukinti", kokią adatą besimėtančią įsmeigti, o jei jau niekur nepritiks-galima kišti tiesiai į spintą ir levandų kvapu baidyti kandis...
 Štai taip mano dukra Elzė sukabino jas ant seno lagamino:

Kitą širdelių penketuką įkelsiu ryt-poryt.
Veldama eksperimentavau su įvairiomis audinių skiautėmis (tam reikalui sukarpiau net violetinę skarelę su blizgučiais) , nėriniais ir  siūlais. Labai patiko, buvo baisiausiai smagu! Reiks papildyti savo audinių ir siūlų skrynią ir kada nors pratęsti savo pažintinių eksperimentų seriją.

8 komentarai:

  1. oh, sind die aber schön!!!
    das braun-weisse und das grün-blaue gefallen mir besonders gut....
    liebe ieva, ich wünsche dir ein schönes wochenende und mit deinen herzen einen besonders schönen valentistag!
    liebe grüsse,
    filz-t-raum.ch

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kaip gražu. Labai ilgai žiūrėjau, nagrinėjau ir jau užsikrėčiau, tik kad jau labai vėlus laikas jau neisiu bandyti ir aš velti. Tikrai jaučiu, kad turėjai smagų laiką, kurį paskyrei meilei. Kiek bežiūrėjau ir vėl grižau prie klasikinio varianto - raudona širdutė mano favoritė.
    Lauksiu daugiau.
    O tiesa, kokio maždaug jos dydžio (čia jau mano tradicinis klausimas)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Superines sirdutes, Ievut! Ypac rudai-ruzava patiko !!!

    AtsakytiPanaikinti
  4. O man visos, nu negaliu... visų visų norėčiau:))) Eina sau, ir visos skirtingos! Na ir pažėrei, tiesiog fejerverkas gerų emocijų!

    AtsakytiPanaikinti
  5. filz-t-raum - vielen dank!
    jurooma, Im-bear, pilkut - dėkui dėkui, mielosios! Džiaugiuosi, kad patiko, beliko jas įteikt...
    O dydis-maždaug per visą plaštaką!

    AtsakytiPanaikinti
  6. Ieva ogo kaip graaaaažu!!!! kaip pasisekė toms kurios gaus. Nuostabu ir tiek.

    AtsakytiPanaikinti
  7. сердечки...какие они романтичные и живые...как же так можно привалять сморщенные тряпочки....

    AtsakytiPanaikinti
  8. smagaus laiko- dėkui!

    Oxygen-спосибо! А тряпочки приваливаются совсем просто, надо только брать редкие ткани. Сильно сморщяються ткани только в ходе процесса.Это очень приятное занятие, а резултат-всегда неожиданный.

    AtsakytiPanaikinti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails